Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Δημοφιλή

Να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο Λευτέρης Αυγενακης αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, την αμαρτωλή ΕΕΑ και τη συγγενική του σχέση με τον κύριο Τζουλάκη.

Σε συνέντευξη παραχώρησε στο gazzetta, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω ξεκαθαρίσει ότι εγώ με τη Θεσσαλονίκη έχω σχέσεις χρόνια τώρα. Αρχικά, ο τόπος μου, η Κρήτη με τη Θεσσαλονίκη διαχρονικά είχαν μια σχέση αγάπης, διότι υπήρχε αυτή η στήριξη των Κρητών στον Μακεδονικό Αγώνα, αλλά από την άλλη, κι ως Βουλευτής, κι ως φοιτητής, κι ως γραμματέας του κόμματος, κι ως Υπουργός, η σχέση μου με την περιοχή είναι διαχρονική και ισχυρότατη και δεν κρίνεται από τα Μέσα ή τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, κρίνεται απευθείας με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Που κάποιοι είναι και ΠΑΟΚ, είναι και Άρης είναι και Ηρακλειδείς, είναι κι άλλες ομάδες. Δεν κρίνουμε με οπαδικά κριτήρια μια περιοχή, όπως κάποιοι πιστεύουν. Και δεν λειτουργούν όλα τα όργανα, έτσι όπως κάποιοι πίστευαν ή έτσι όπως κάποιοι επέβαλαν στο παρελθόν να λειτουργούν. Εδώ λειτουργούν με διαφάνεια και κυρίως με λογοδοσία. Κι επειδή είπατε και για τον κύριο Τζουλάκη, για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αν θυμάστε, έχει αλλάξει η διαδικασία επιλογής των προσώπων αυτών.

Πλέον, υπάρχει και μια ακόμα δικλείδα, όπου οι προτεινόμενοι για το όργανο αυτό, το οποίο λειτουργεί αυτόνομα, περνάνε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, γίνεται μια συζήτηση και καταγράφεται η άποψή τους και τα κόμματα εκφράζουν άποψη για τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Μέλος, αφού διαβάσουν τα βιογραφικά, αφού τους καλέσουν σε ακρόαση. Λοιπόν τώρα, μην ακούω τέτοια πράγματα. Για κάποιο λόγο πρέπει να φταίει ο Αυγενάκης. Ε, εντάξει. Και οι ίδιοι, οι οπαδοί πολλών εξ αυτών που μονίμως καταφέρονται κατά του Αυγενάκη τους έχουν βαρεθεί, πιστέψτε με. Κι εγώ βλέπω κόσμο και δεν μου γυρίζουν την πλάτη. Διαβάστε λίγο τα σχόλια αλλά και τα κλικαρίσματα κάτω από τα δημοσιεύματα για τον Αυγενάκη. Κάποτε ήταν στον ουρανό, σιγά σιγά έχουν ατονήσει. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι εντάξει, δεν μπορεί για όλα να φταίει ο υποφαινόμενος. Κι εγώ έχω κάνει τα λάθη μου, προς Θεού, δεν λέω ότι τα έχω κάνει όλα σωστά. Την αυτοκριτική μου την κάνω και πιστέψτε με, σπεύδω να διορθώσω ή να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις που έχουμε λειτουργήσει παρορμητικά ή επειδή δεν γνώριζα τον χώρο σωστά, αλίμονο. Αλλά κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει ότι τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν κάναμε δουλειά, δεν επιδιώξαμε το αποτέλεσμα, δεν λειτουργήσαμε με διαφάνεια, με κανόνες και με ισότητα. Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό».


Τελευταία νέα

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον «τελικό» ο ΠΑΟΚ

Μια τελευταία προπόνηση έμεινε στον ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του, για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Στην ίδια κατηγορία