Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Αν αξίζει ο Ελ Καντουρί, θα μείνει»

Δημοφιλή

Σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο πρόεδρος της Κλουζ, Κρίστι Μπαλάι, σε ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί και αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του συλλόγου αναφορικά με τον Μαροκινό χαφ. Μεταξύ άλλων και αφορμή δοθείσης από τη συνεργασία τους επισήμανε πως «το συμβόλαιο θα επαναδιαπραγματευτεί το καλοκαίρι, μόνο αν αποδείξει πως αξίζει. Αυτή ήταν και η επιθυμία του».

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της Κλουζ υπογράμμισε:

«Θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Ο Ελ Καντουρί ήταν ένας από αυτούς, αλλά περιμένουμε την άφιξη περισσότερων παικτών τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και κατά την άποψή μου θα είμαστε καλύτεροι και επιθετικά.

Αναλύσαμε πολύ την περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί πόσω μάλλον από τη στιγμή που είχαμε την εμπειρία με τον Κονοπλιάνκα. Για τον Ελ Καντουρί, ένα είναι σίγουρο. Είχε κάποια μυϊκά προβλήματα αλλά τον βοήθησε το γεγονός ότι δεν έπαιξε για έξι μήνες.

Όσον αφορά το βάρος του, φαίνεται άψογο. Στο σωματικό τεστ που έκανε ήταν από τους πρώτους. Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δεν τον ενδιέφερε το οικονομικό. Το συμβόλαιο θα επαναδιαπραγματευτεί το καλοκαίρι, μόνο αν αποδείξει πως αξίζει. Αυτή ήταν και η επιθυμία του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία