Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αμπερντίν: Πύργος της Βαβέλ, γεμάτος ιστορίες

Δημοφιλή

Το ρόστερ της Αμπερντίν είναι ένα σταυροδρόμι των λαών, στα αποδυτήρια της θα βρει παίκτες από 13 διαφορετικές χώρες, αφού στο δυναμικό της υπάρχει Μαυροβούνιος, Ισραηλινός, Αμερικανός, Νεο-Ζηλανδός, Σκοπιανός, Σλοβένος, Δανός, Φινλανδός, δύο Ολλανδοί, ένας από το Πράσινο Ακρωτήρι, Σενεγαλέζος, δύο Άγγλοι και δύο Ιρλανδοί!

Ο βασικός τερματοφύλακας, ο Ολλανδός Κέλε Ρους κατάφερε να νικήσει την δυσλεξία που τον ταλαιπωρούσε από παιδί και όχι μόνο έφτασε να μπει στο πανεπιστήμιο, αλλά έφτασε μία ανάσα από την Premier League με την Ντέρμπι Κάουντι, έχοντας ξεκινήσει την πορεία του από την ερασιτεχνική Νανίτον.

Ο Άγγλος αμυντικός Άνγκους ΜακΝτόναλντ τον Σεπτέμβριο του 2019, διαγνώστηκε με καρκίνο αρχικής μορφής στο παχύ έντερο, όμως μετά από μάχη 441 ημερών κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα που ήταν να παίξει έστω και μία φορά στα Κύπελλα Ευρώπης!

Στο Αμπερντίν έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγάλες ελπίδες των ακαδημιών της Λίβερπουλ, που δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδας (Ρις Γουίλιαμς, Λέιτον Κλάρκσον), όπως και ο Λουίς Ενρίκες ντε Μπάρος Λόπες (Ντουκ), ο οποίος εκδιώχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ επειδή ήταν κοντός, βρέθηκε στην σκιά του Γκονσάλο Ράμος σε αυτές της Μπενφίκα, ωστόσο στην περσινή του παρθενική σεζόν στην Αμπερντίν βρήκε δίχτυα 18 φορές, βοηθώντας την τα μέγιστα να φτάσει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία