Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμφίβολος για τον τελικό ο Ζιρού!

Δημοφιλή

Ο Ολιβιέ Ζιρού τραυματίστηκε στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση της Γαλλίας και είναι αμφίβολος για τον τελικό του Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο την Αργεντινή την Κυριακή. Ο Μαρκούς Τουράμ δοκιμάστηκε ως βασικός φορ.

Η προετοιμασία της Γαλλίας για τον τελικό του Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο την Αργεντινή διεξήχθη με απρόοπτα, αφού ο Ολιβιέ Ζιρού τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής (18/12, 17:00, ANT1, live από το SPORT24).

Αν και τα νέα στην αρχή της προπόνησης ήταν χαρμόσυνα, αφού έλαβαν μέρος και οι ασθενείς των προηγουμένων ημερών, το πέρας της δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των “μπλε” οδήγησε τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να δοκιμάσει τον Μαρκούς Τουράμ στην επίθεση.

Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ μοιάζει με τον επικρατέστερο να αντικαταστήσει τον Ζιρού σε περίπτωση που δεν προλάβει να είναι έτοιμος, εφόσον ο Ντεσάμπ προχωρήσει σε απλή αντικατάσταση προσώπου.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία