Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αμετανόητος ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, που χτύπησε διαιτητή

Δημοφιλή

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα για τον τραυματισμό που προκάλεσε στο διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, διαμαρτυρόμενος για τα «σφυρίγματα» του στην αναμέτρηση με τη Ρίζεσπορ.

«Καταλαβαίνω την κατηγορία που μου απαγγέλθηκε. Κατέθεσα στον εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές για αυτό το θέμα. Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Το περιστατικό αυτό συνέβη λόγω των λανθασμένων αποφάσεων και της προκλητικής συμπεριφοράς του διαιτητή» δήλωσε ο Φαρούκ Κότσα, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

Και πρόσθεσε: «Στόχος μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά στον διαιτητή και να τον φτύσω στο πρόσωπο. Το χαστούκι που του έδωσα δεν θα προκαλέσει κάταγμα. Μετά το χαστούκι, ο διαιτητής στάθηκε για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα όρθιος και έπειτα έπεσε στο έδαφος. Αμέσως με απομάκρυναν από το σημείο γιατί έχω καρδιοπάθεια».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ’ αόριστον!


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη ξενυχτάει για το μεγάλο ΠΑΟΚ!

Τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κι η Θεσσαλονίκη ξενυχτάει για την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία