Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αλλαγή δεδομένων για ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Την δεύτερη του σεζόν στην Super League 2 ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Β, με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να τερματίζει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα αρχίσουν σε λίγο καιρό την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην οποία αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, το αρχικό πλάνο για τις δεύτερες ομάδες των συλλόγων της Super League ήταν να μην μπορούν να υποβιβάζονται στις πρώτες τρεις χρονιές, ώστε να σταθεροποιηθούν στην κατηγορία, πριν αυτή αλλάξει εκ νέου μορφή, με την δημιουργία ενός ομίλου.

Εν τέλη, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να το αλλάξει αυτό, με αποτέλεσμα από τη νέα σεζόν οι δεύτερες ομάδες να κινδυνεύουν, όπως όλες οι υπόλοιπες, με υποβιβασμό.

Να σημειωθεί πως ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ Β στον Βόρειο όμιλο, θα είναι η ΑΕΚ Β. Λόγω του ότι από τον Βορρά μόνο ο Δικέφαλος έχει δεύτερη ομάδα, αποφασίστηκε ένα ροτέισον στις δεύτερες ομάδες της Αττικής, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στους δύο ομίλους.

Την πρώτη χρονιά στον Βόρειο Όμιλο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός Β, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Παναθηναϊκός Β, ενώ την επόμενη ανεβαίνουν οι «κιτρινόμαυροι».


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία