Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αλεξιάδης: «Στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την εντός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ Β΄ με τον ΠΟΤ Ηρακλή, ο Αλέξης Αλεξιάδης σε ένα πρώτο «στίγμα» σκέψεων που έδωσε στην κάμερα του ACTION 24 επί της ουσίας επισήμανε πως το γκρουπ ποδοσφαιριστών του άξιζε κάτι παραπάνω βάσει ευκαιριών τονίζοντας πως ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων «εμείς θα συνεχίσουμε με τα νεαρά παιδιά και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, θα καταφέρουμε όλους τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα παιχνίδια της β’ ομάδας με τον Ηρακλή είναι πάντα δύσκολα. Σήμερα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία λόγω ευκαιριών, είχαμε δύο στιγμές στο τέλος, θα χάναμε και το παιχνίδι. Παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ήταν πιεστικό παιχνίδι με πολλές μεταβάσεις, μονομαχίες και χώρους.

Eμείς θα συνεχίσουμε με τα νεαρά παιδιά και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, θα καταφέρουμε όλους τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν. Επικεντρωνόμαστε από αύριο στο παιχνίδι της Μυτιλήνης με τον Αιολικό, θα ηρεμήσουμε, θ’ αναλογιστούμε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Aρκετοί παίκτες προωθήθηκαν στο ανώτερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εμείς πρέπει να εξελίξουμε ποδοσφαιριστές, η κατηγορία έχει διαφορετικούς πλέον κανόνες και τους μεταφέρει πίεση, ρεαλιστική για την εξέλιξή τους. Δεν το βάζουμε ως ελαφρυντικό αλλά σαν κίνητρο, μέσα σε αυτή τη διαδικασία μεταφέρουμε ερεθίσματα για την εξέλιξή τους. Η πίεση γίνεται δημιουργική, εμείς ξέρουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, είμαστε ψύχραιμοι έχοντας συνοχή στη δουλειά μας και αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία