Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ακόμα ένα πρωτάθλημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος επικράτησε στο «ντέρμπι κορυφής» του Αίαντα Πυλαίας με 6-0.

Οι «ασπρόμαυρες» με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 27 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αίαντα Πυλαίας με 22, και πήραν το τρόπαιο στην παρθενική τους συμμετοχή σε Εθνική Κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ Β’ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Ντίνα, Κυριαζή, Μαυρίδου, Πετρίδου, Ρουμελιώτη, Τσαούση, Μπουρονίκου, Βλαχονικολή, Κιουρεξίδου και Τζούρτζεβιτς.

Έχοντας πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, οι παίκτριες του Δικεφάλου στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την Μπουρονίκου, με τις Τζούρτζεβιτς στο 15ο λεπτό και Κιουρεξίδου στο 35ο, να διαμορφώνουν το 3-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο πρώτο μέρος.

Με κεκτημένη ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, η Τζούρτζεβιτς στο 50ο λεπτό έκανε το 4-0, με την Κιουρεξίδου να παίρνει και πάλι τη σκυτάλη για το 5-0 στο 65′. Πέντε λεπτά αργότερα η Τζούρτζεβιτς ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της, κάνοντας στο 70′ το 6-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

ΠΑΟΚ Β’ (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ντίνα (46′ Σπανού), Κυριαζή, Μαυρίδου, Πετρίδου (65′ Φωτοπούλου), Ρουμελιώτη, Τσαούση (65′ Κυρανούδη), Μπουρονίκου (50′ Ασκαρίδου), Βλαχονικολή (60′ Στεφανή), Κιουρεξίδου, Τζούρτζεβιτς.


Τελευταία νέα

Έπεσαν στα μαλακά οι δράστες ξυλοδαρμού παίκτη του ΠΑΟΚ Β

Με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκαν δύο νεαροί για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β στα τέλη...

Στην ίδια κατηγορία