Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ακολουθεί πρόγραμμα… φωτιά για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε δύο μέτωπα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Απριλίου.

Με την διακοπή που ακολουθεί, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επανέναρξη της Super League, θα βρει τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 17:00. Θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία στις 3/4 (19:30), ενώ στις 7 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στην Opap Arena, με την σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 20:30.

Στις 11 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Βέλγιο το πρώτο ματς με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, ενώ η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 14/4 αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.

Έτσι, στις 18 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα και στις 21 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία