Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αγώνας-κριτήριο για την 5άδα κόντρα στη Λάρισα

Δημοφιλή

Τρία εντός και μόνο ένα εκτός έδρας παιχνίδι απομένουν για τον ΠΑΟΚ Β΄, ωστόσο το πρόγραμμα του κάθε άλλο παρά βατό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το εκτός έδρας παιχνίδι είναι με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ενώ στους δύο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες θα υποδεχθεί ομάδες, που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία, δηλαδή τη Λάρισα και τη Νίκη Βόλου. Θεωρητικά, το ματς με το μικρότερο βαθμό δυσκολίας είναι ο εντός έδρας αγώνας με την Κοζάνη, που όμως κι αυτή, όπως κι ο ΠΑΟΚ Β΄, δίνει μάχη για να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Προς το παρόν, η προσοχή των παικτών του Αλέξανδρου Αλεξιάδη στρέφεται στον εξ αναβολής σημερινό εντός έδρας αγώνα εναντίον της Λάρισας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού και θ’ αρχίσει στις 15.00. Στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου οι «βυσσινί» είχαν νικήσει με 2-0.

Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Ταλιχμανίδης, Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Κωττάς, Φίλων, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Γιαξής, Καλόγηρος, Σνάουτσνερ, Τσίκος, Ρούμιαντσεβ, Κουαλιάτα, Δαρέλας, Γκούμας, Κανίς, Σπυράκος, Πανίδης και Σαποβάλοφ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Τομαράς του συνδέσμου διαιτητών Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεοδωρίδης: «Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για τη νίκη»

Για το μονό νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει...

Στην ίδια κατηγορία