Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πιάνεται με τίποτα!

Δημοφιλή

Τόσο εύκολα, όσο δείχνει το τελικό 4-0, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε στην Τούμπα το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόλις στο 1΄ ο ΠΑΣ απείλησε με το Κόντε, ο οποίος για λίγο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στην άδεια εστία μετά την πάσα του Λέο.

Στο 20΄ ο Τζίμας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ. Eννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Κλέιμαν απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ντεσπόντοφ, αλλά ο Μπάμπα, που πήρε το… ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Στο 40΄ ο Εραμούσπε βρήκε στο πόδι τον Τζίμα, αλλά ο Τσακαλίδης δεν υπέδειξε το πέναλτι. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σάστρε, τη σέντρα-σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα ο Κλέιμαν. Και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Λέο έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Κοτάρσκι, σούταρε άουτ.

Στο 49΄ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, όταν μετά από απόκρουση της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μεϊτέ επιχείρησε σέντρα-σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν, που δεν μπόρεσε, όπως κι ο Εραμούσπε, να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Στο 50΄ και στο 51΄ ο Δικέφαλος έχασε ευκαιρίες με τους Τζίμα και Κεντζιόρα αντίστοιχα, μέχρι που στο 53΄ ο Τζίμας με άπιαστη κεφαλιά πέτυχε το 3-0, αξιοποιώντας την ασίστ του Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να «πυροβολεί» την αντίπαλη εστία και στο 66΄ έκανε το 4-0 με τη σέντρα σουτ του Σάστρε, που κόντραρε στον Ριένστρα.

Στο 74΄ ο Κωνσταντέλιας «τρύπησε» την άμυνα του ΠΑΣ, αλλά ο Τόμας δεν κατάφερε από κοντά να σκοράρει. Ο τελευταίος νικήθηκε και στο 82΄ από τον Κλέιμαν στο μεταξύ τους τετ α τετ. Και στο 86΄ ο Ισπανός είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79΄ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73΄ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (67΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67΄ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Κιάκος, Μπακαδήμας (71΄ Λιάσος), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος (71΄ Εφορντ), Ριένστρα, Λέο (62΄ Ροσέρο), Σόρια (89΄ Πανάγου), Τζίνο, Κόντε (62΄ Μπάλαν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία