Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυτός είναι ο Μπονατσόλι

Δημοφιλή

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, ο 25χρονος Ιταλός φορ Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα είναι κοντά στο δανεισμό του στον ΠΑΟΚ

Γεννημένος στο Μανέρμπιο της Λομβαρδίας, εντάχθηκε στην ακαδημία της Ιντερ και το Φεβρουάριο του 2015 η Σαμπντόρια αγόρασε τα δικαιώματά του. Εκτοτε μέτρησε διαδοχικούς δανεισμούς σε Βίρτους Λαντσιάνο, Μπρέσια, Σπαλ, Πάντοβα, Τορίνο και Σαλερνιτάνα. Η τελευταία κατέβαλλε το περασμένο καλοκαίρι πέντε εκ. ευρώ στη Σαμπντόρια και τον έκανε δικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μπονατσόλι (διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας) σκόραρε δύο φορές στη φετινή Σέριε Α με τη Σαλερνιτάνα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπντόρια (4-0), όπου είχε και μία ασίστ, όπως και στην εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν (1-2).

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 112 παιχνίδια του Καμπιονάτο, μετρώντας 20 γκολ και πέντε ασίστ. Τη σεζόν 2019-20 πέτυχε έξι γκολ με τη Σαμπντόρια, άλλα δύο με την Τορίνο την περίοδο 2020-21, ενώ δώδεκα γκολ έχει σημειώσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο με τη Σαλερνιτάνα.


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία