Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτό που δεν περίμενε ο Βιεϊρίνια (video)

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή (19/9) για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τρίπολη, που ολοκληρώθηκε με μια έκπληξη στο αεροπλάνο της επιστροφής,

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 250 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στον Αστέρα, ενώ είδε και την τύχη να του γυρνάει την πλάτη με τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα από την αναμέτρηση.

Για όλα αυτά, ο Πορτογάλος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά τη λήξη του ματς:

Για τη νίκη στην Τρίπολη:

“Το ξέραμε ότι εδώ θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε στο 90λεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και με τη μία, με το πέναλτι πετύχαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι 3 βαθμοί, για να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα”.

Για τον τραυματισμό του:

“Πονάει αρκετά, γι’ αυτό προσπάθησα να δοκιμάσω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσα. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, για να μπορώ να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι”.

Για τις 250 συμμετοχές στα “ασπρόμαυρα”:

“Στην αρχή δεν το περίμενα αυτό, γιατί όλοι ξέρουν ότι την πρώτη μου χρονιά ήμουν δανεικός, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο και όμορφο ταξίδι με αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που έχω αυτά τα νούμερα και μακάρι να έρθουν κι άλλα με αυτή τη φανέλα.

Δεν υπολογίζω το που θα φτάσω. Όπως έχω πει, τη στιγμή που δε θα μπορώ να βοηθάω την ομάδα, θα σταματήσω. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά, νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω και αν με θέλουν, θα είμαι εδώ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία