Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η απόφαση για Ιβάν!

Δημοφιλή

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Ο ομογενής επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος – και σε δεύτερο βαθμό – για την πράξη της «κατοχής, με πρόθεση, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη στη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης».

Με την ίδια (ομόφωνη) απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την παράνομη είσοδο στο γήπεδο, καθώς η πράξη αυτή έχει προσφάτως τροποποιηθεί (εντάσσεται στον Αθλητικό Νόμο) και προϋποθέτει για τη στοιχειοθέτησή της βιαιοπραγίες ή απειλή, που εν προκειμένω δεν τελέστηκαν.

Για τον συγκεκριμένο λόγο το Εφετείο αθώωσε τον τότε αθλητικό διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ, που κατηγορείτο για παράνομη είσοδο στο γήπεδο (πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών, με 3ετή αναστολή).

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην επιβάλει παρεπόμενη ποινή στον Ιβάν Σαββίδη. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε συνολική φυλάκιση 25 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, δεν παρέστησαν στο δικαστήριο, και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους..


Τελευταία νέα

Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία Λυγγερίδη: Οι εκβιασμοί και η δράση των αρχιχούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του αστυνομικού...

Στην ίδια κατηγορία