Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άφησε βαθμούς ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Παρότι προηγήθηκε στο 21′ και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β παραχώρησε ισοπαλία τελικά στην Καβάλα, στο εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Απέναντι σ΄ έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 κι ετοιμάζεται ήδη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Β. Το ματς ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες φάσεις, που ουσιαστικά εξαντλήθηκαν σ΄ αυτές του α’ ημιχρόνου. Δύο γκολ, ένα δοκάρι από την AO Καβάλα και μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Β, ήταν ό,τι είχε να επιδείξει το παιχνίδι.Το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Τζίμας στο 21’ με κοντινό πλασέ, έπειτα από την εξαιρετική προσπάθεια του Γκορντεζιάνι που πέρασε τους πάντες από δεξιά, παραμένοντας όρθιος και πασάροντας την κατάλληλη στιγμή.

Ο Χατζηστραβός άφησε τη μπάλα και ο Τζίμας πλάσαρε με άνεση από το ύψος της περιοχής.Στο 38’, ωστόσο, με ωραία εκτέλεση φάουλ του Σουλεϊμάν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και λίγο μετά μάλιστα, είχαν και δοκάρι.Οσον αφορά το β’ ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις δεν ήρθαν ποτέ με εξαίρεση ίσως ένα σουτ του Τζίμα στο 70’και μια κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 90’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Σαλαμούρας (82′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (52′ Γρόσδης), Τάχατος (74′ Φασίδης), Τζίμας (82′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι.

AO Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Μουσίγια (57′ Χοσεινπούρ), Ρέτσος, Σουλεϊμάν, Καιούμπι (76′ Αμούρ), Σταμένκοβιτς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία