Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αυστριακοί σε πρώτο πλάνο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της τέταρτης αγωνιστικής των Play Off της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που τραβά τα βλέμματα κι εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Πιο συγκεκριμένα, στα Αυστριακά ΜΜΕ έχουν κάνει την εμφάνιση τους εκτενείς αναφορές στο επερχόμενο ντέρμπι, λόγω της παρουσίας συμπατριωτών τους στα ρόστερ των δύο «μονομάχων».

Στον ΠΑΟΚ οι Αυστριακοί… εκπροσωπούνται από τον Στέφαν Σβαμπ και τον Τόμας Μουργκ, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχει ο, τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς που δεν θα αγωνιστεί, αλλά και ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που έχει γεννηθεί στην Αυστρία, έχοντας αγωνιστεί και με τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

Η διαδικτυακή έκδοση του αυστριακού «Kicker», κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα δεδομένα για τη μάχη της κατάκτησης του τίτλου και των Αυστριακών που βρίσκονται «στο επίκεντρο αυτού», με το… προσπέρασμα του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παραθέτει την, προ εβδομάδων, συνέντευξη που τους παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ντιναμό, όπου μιλάει και για τη διεκδίκηση της Super League.

Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει τότε:

«Το ίδιο ήταν και πέρσι, αλλά αποδείχτηκε στα playoffs του πρωταθλήματος ότι θα ήταν μονομαχία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Φέτος είναι πιο σφιχτά τα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις ποιος είναι το φαβορί και μπορεί να γίνει πρωταθλητής. Τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο τα τελευταία δύο χρόνια. Παλιότερα ήταν μονομαχία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τώρα επέστρεψαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Και οι τέσσερις ομάδες είναι επί ίσοις όροις. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πραγματικά υπέροχο για κάθε φίλαθλο. Είναι καλό για εμάς που ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται και διεθνώς. Από τη μια, αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη, είναι καλό και για εμάς που δεν είμαστε οι μόνοι με διπλές υποχρεώσεις».

Μάλιστα, είναι τέτοιο το ενδιαφέρον, που το Αυστριακό μέσο θα στείλει και δημοσιογράφο για να καλύψει το μεγάλο παιχνίδι για τα Play Off της Ελληνικής Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία