Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αδειάζει η κλεψύδρα για Φλάτεν

Δημοφιλή

Απογοητευτική είναι η εικόνα του του Σκάιλερ Φλάτεν, ο οποίος έμεινε «άποντος» για ένα ακόμη ματς, στην πρόσφατη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ mateco κόντρα στο Λαύριο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ του Δικεφάλου, δεν έχει κατορθώσει ακόμη να πετύχει καλάθι σε επίσημο ματς.

Ο Σκάιλερ Φλάτεν ήρθε στον ΠΑΟΚ έχοντας ποσοστό ευστοχίας 46% στο τρίποντο στο πρωτάθλημα Δανίας με τους Μπάκεν Μπέαρς, ενώ δύο χρόνια πριν είχε 41.3% με τη Μπόρας στη Σουηδία. Φυσικά, ο βαθμός δυσκολίας είναι διαφορετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο η δυστοκία που εμφανίζει με τη φανέλα του Δικεφάλου δεν δικαιολογείται.

Ο Φώτης Τακιανός είχε δηλώσει πως η αιτία των άστοχων σουτ του Φλάτεν είναι κυρίως ψυχολογική, ενώ υπογράμμισε πως ο παίκτης θα στηριχθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πάντως, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έχει κάνει μια πρώτη έρευνα, τσεκάροντας διαθέσιμους παίκτες στην αγορά, που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο πλάνο και την ομάδα του Δικεφάλου.

Μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο ακόμη το θέμα είναι στάσιμο, διότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν μια πιθανή ανάκαμψη του Σκάιλερ Φλάτεν.


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία