Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αχώριστοι οι Τάισον-Βιεϊρίνια (pics)

Δημοφιλή

Εξαιρετικά δεμένοι φαντάζουν οι Τάισον Φρέντα και Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτυπώνοντάς το σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία! Εν προκειμένω μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι δύο πολύπειροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με δεδομένη την υπερπολύτιμη νίκη που εξασφάλισαν οι «ασπρόμαυροι» έσπευσαν να αγκαλιαστούν χαρίζοντας εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω εικόνες, Τάισον-Βιεϊρίνια δείχνουν αρκετά κοντά μεταξύ τους κάτι που μεταξύ άλλων οφείλετε και στο γεγονός πως ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ προσέγγισε με το… καλημέρα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του. Πόσω μάλλον αν προσθέσει κανείς και το ότι αμφότεροι επικοινωνούν στα πορτογαλικά κάτι που διαδραμάτισε το ρόλο του στην προσαρμογή του Τάισον, έχοντας διαμορφώσει με το… καλημέρα εξαιρετικές σχέσεις.

 

Αναφορικά με όσα είχε υπογραμμίσει ο ίδιος σε προσωπικές του τοποθετήσεις στο FORZAonline προ λίγων μηνών δε ορμώμενος από τη συνύπαρξη του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε διευκρινίσει πως «είναι από τους ανθρώπους που με αγκάλιασε από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα. Είναι για μένα κάτι σαν μεγάλος αδερφός. Και μέχρι σήμερα με βοηθάει πολύ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία