Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

A Bola: «Τελειώνει ο Σάντος» (pic)

Δημοφιλή

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας A Bola. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας αναμένεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Φερνάντο Σάντος μετά από οκτώ χρόνια, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola.

Ο Πορτογάλος πολύπειρος τεχνικός πληρώνει το μάρμαρο του αποκλεισμού στους “8” του Μουντιάλ 2022, αλλά και τη διάθεση της πορτογαλικής ομοσπονδίας να προχωρήσει σε ανανέωση στην εθνική της, ενώ δέχθηκε κριτική (μεταξύ άλλων από τον Λουίς Φίγκο) για τη μεταχείρισή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι φιλικό, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν περίπλοκη τη λύση του. Επί των ημερών του Φερνάντο Σάντος, η εθνική Πορτογαλίας κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016, επικρατώντας της Γαλλίας στο Παρίσι, αλλά και την κατάκτηση του Nations League το 2019.

Το δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola για τον Φερνάντο Σάντος:

Το δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία