Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανατροπή με βολίδα Σάστρε

Δημοφιλή

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αιφνιδίασε στην αρχή του αγώνα τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 6΄ με τον Παλάσιος. Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μόνο στο 25΄ απείλησαν με την κεφαλιά του Τσόλακ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι. Δύο λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης έκανε σωτήρια για την εστία του επέμβαση στην κεφαλιά του Λούνγκβιστ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους μπήκε στο παιχνίδι ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος στο 59΄ βρέθηκε σε θέση βολής, σουτάροντας πάνω από την εστία του Μπρινιόλι. Ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση στο 77΄, όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά κι ο Ινγκασον από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ, όμως, δεν είχε απάντηση στο τρομερό σουτ του Σάστρε στο 88΄, όταν ο Ισπανός παραβίασε την αντίπαλη εστία, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64΄ Σίντκλεϊ), Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σάστρε, Κούρτιτς (82΄ Σβαμπ), Τσιγγάρας (64΄ Μιτρίτσα), Ντούγκλας, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46΄ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (64΄ Ακπομ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (69΄ Αγιούμπ), Λούντκβιστ (40΄ Βιτάλ), Αϊτόρ (80΄ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (80΄ Καρλίτος), Ιωαννίδης (69΄ Γκατσίνοβιτς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο… άλλος αγώνας του Τζίμα

Περίοδος πανελληνίων είναι για τον Στέφανο Τζίμα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε καριέρα και...

Στην ίδια κατηγορία