Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ικανοποίηση Λουτσέσκου για Σάστρε

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 2-1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον Αντόνιο Τσόλακ και την ετοιμότητα του, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον Ζόαν Σάστρε για τον οποίο σημείωσε πως εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα πλάνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ξεκινάμε εντελώς λάθος θέλοντας να πάμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι κερδήθηκε από τον τρόπο που παίξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το παιχνίδι ξεκινάει με δύο ομάδες που είναι φρέσκες. Ο Παναθηναϊκός είχε την δική του στρατηγική, να μην υπάρχει καθαρός χρόνος παιχνιδιού. Με τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι, παρόλο που δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, σιγά σιγά χτίζαμε αυτό που είδατε και εσείς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε τέλειοι, είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, περάσαμε μια δύσκολη περίοδο που προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, την δεδομένη στιγμή είμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση. Μια ομάδα σαν εμάς που θέλει να κερδίζει τίτλους χρειάζεται αυτή την κατάσταση, του να υπάρχουν οι νίκες που δίνουν ψυχολογία. Η ομάδα αυτή θα πρέπει να εκπαιδευτεί να παίζει παιχνίδια ανά τρεις ημέρες και να κερδίζει».

Για τους Τσόλακ-Σάστρε:

«O Αντόνιο είναι πολύ χρήσιμος για την λειτουργία της ομάδας, δουλεύει πάρα πολύ στο γήπεδο, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση γιατί υπάρχει ένας υψηλός βαθμός πίεσης, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Είναι πάρα πολλοί οι τρόποι που μπορείς να διασπάσεις μια άμυνα, υπάρχουν στιγμές απέναντι σε ομάδες που δεν δίνουν πολύ χώρο και πρέπει να τον δημιουργήσεις.

Ο Σάστρε τι να πω είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι χρήσιμος για την ομάδα, η προσαρμογή του είναι πάρα πολύ καλή, πρέπει να κρατήσουμε την ισορροπία και να μην πιέζουμε τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κρατήσω και την παρουσία του Λύρατζη και του Τέιλορ. Δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι είμαστε τέλειοι, είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε, πρέπει να δουλέψουμε κάποιους εγωισμούς, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με προσωπικότητα, ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία