Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με οδηγό τον Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ, συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών. Το τελικό 3-0 φέρνει τη σφραγίδα του Κούρτιτς, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων, ενώ το σκορ έκλεισε ο Σφιντέρσκι.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Λουτσέσκου έβαλε δύο νέα πρόσωπα στην άμυνα (Κρέσπο και Βιεϊρίνια), ενώ φρέσκαρε και την επιθετική γραμμή (Ζίβκοβιτς και Ακμπομ).

Ο αγώνας άρχισε με δύο εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες, αφού πρώτα ο Αουγκούστο και λίγο αργότερα ο Τσιλιανίδης αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις. Aπό εκεί και πέρα, όμως, έγινε κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και… μηδέν καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

H φάση του αγώνα έγινε στο 50΄. Από την προσπάθεια του Ζίβκοβιτς από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βούρου, ο Φωτιάς (όπως κι η Κουρομπύλια) δεν υπέδειξε την παράβαση και στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ με τον Τσιλιανίδη. Αμέσως μετά ο Φωτιάς κλήθηκε από τον διαιτητή VAR (Tζοβάρας) να ελέγξει τη φάση με το χέρι του Βούρου. Ετσι κι έγινε, με συνέπεια να υποδείξει το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς στο 55΄.

Στο 76΄ ο Σλοβένος χαφ «χτύπησε» και πάλι. Από την ασίστ του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά, ο Κούρτιτς, όντας στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, νίκησε τον Βάτερμαν, διπλασιάζοντας το σκορ, αλλά και τα προσωπικά του τέρματα. Στο 82΄ ο Σφιντέρσκι έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, υποδείχτηκε όμως σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βάτερμαν μετά το γύρισμα του Πασαλίδη, πετυχαίνοντας το 3-0.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (74΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (63΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (63΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (63΄ Ζαμπά), Ακπομ (80΄ Σφιντέρσκι).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Πασαλίδης (88΄ Μαρινάκης), Νέιρα (83΄ Φαν Ντάινεν), Βούρος, Γκαγιέγκος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (70΄ Ντουρμισάι), Τοράλ (83΄ Ναμπί), Μεγιάδο (70΄ Καμάου), Ντε Γκουζμάν, Μπαλογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή...

Στην ίδια κατηγορία