Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σ’ ελεύθερη πτώση

Δημοφιλή

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αφού, μετά τις αποτυχίες κόντρα σε Ατρόμητο και Αρη, «κατάφερε» να χάσει και από τον Ιωνικό, με σκορ 3-2.

Κι όμως, ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Σφιντέρσκι στο 18΄ και θα μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, μόλις δυο λεπτά αργότερα, στο 20’, μετά από καραμπόλα, ο Κάνιας με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Ο Τζήλος, με την βοήθεια του VAR, έδωσε πέναλτι σε επαφή του Πασχαλάκη στον Λένις εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Άοσμαν γράφοντας το 2-1.

Κι αντί ο ΠΑΟΚ ν’ αντιδράσει με την έναρξη του β΄ μέρους, δέχτηκε και τρίτο γκολ. Στο 49΄ ο Λένις με σουτ έκανε το 3-1 κόβοντας τελείως τα πόδια των παικτών του Λουτσέσκου. Στο 53’ μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ.

Στο 60’ ο Μουργκ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σίντκλεϊ, έκανε το 3-2. Οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει καν στην ισοφάριση.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Άοσμαν (77΄ Μάναλης), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (69΄ Γκοτσούλιας), Κάνιας (68΄ Ματσούκας), Λένις (88΄ Βαφέας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (73΄ Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85΄ Ακπομ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (54΄ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (55΄ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Σφιντέρσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο… άλλος αγώνας του Τζίμα

Περίοδος πανελληνίων είναι για τον Στέφανο Τζίμα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε καριέρα και...

Στην ίδια κατηγορία