Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κλαμπ Μπριζ

Δημοφιλή

Πανέτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ είναι ο ΠΑΟΚ, που αύριο τις 22:00 το βράδυ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία