Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Με απουσίες απέναντι στον Καμπανιακό

Δημοφιλή

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το αυριανό (10/4, 16:00) παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Φίλων και Σελιμάι, τραυματίστηκαν στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλής, ενώ επέστρεψε στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» ο Τασιούρας.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«To αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play outs της Super League 2 δίνει αύριο Τετάρτη 10.04 (16:00) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Χαλάστρας.

O Δικέφαλος με 21 βαθμούς μοιράζεται την κορυφή με την Τρίγλια, ενώ ο Καμπανιακός είναι πέμπτος με 16 βαθμούς.Μετά την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Αλέξης Αλεξιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Κιτσάκης, Παναγιώτου, Φίλων, Σελιμάι.

Έτσι οι 22 για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Μπαλωμένος, Ναντέρ, Νικολακούλης, Παντεκίδης, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Τσίκος, Νινούα, Ρούμιαντσεβ, Κανίς, Δαρέλας, Κουαλιάτα, Σμυρλής, Σπυράκος, Πανίδης, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Έντσο Μαρέσκα και Τσέλσι έχουν έχει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο τριετής διάρκειας, με το μόνο που απομένει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία