Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Με απουσίες απέναντι στον Καμπανιακό

Δημοφιλή

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το αυριανό (10/4, 16:00) παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Φίλων και Σελιμάι, τραυματίστηκαν στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλής, ενώ επέστρεψε στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» ο Τασιούρας.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«To αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play outs της Super League 2 δίνει αύριο Τετάρτη 10.04 (16:00) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Χαλάστρας.

O Δικέφαλος με 21 βαθμούς μοιράζεται την κορυφή με την Τρίγλια, ενώ ο Καμπανιακός είναι πέμπτος με 16 βαθμούς.Μετά την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Αλέξης Αλεξιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Κιτσάκης, Παναγιώτου, Φίλων, Σελιμάι.

Έτσι οι 22 για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Μπαλωμένος, Ναντέρ, Νικολακούλης, Παντεκίδης, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Τσίκος, Νινούα, Ρούμιαντσεβ, Κανίς, Δαρέλας, Κουαλιάτα, Σμυρλής, Σπυράκος, Πανίδης, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία