Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες εντυπώσεις

Δημοφιλή

Από τη Λάρισα και το παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα άνοιξε ο κύκλος των φιλικών για τον ΠΑΟΚ Mateco. To τελικό 64-61 υπέρ των γηπεδούχων ήταν μάλλον ένα από τα τελευταία στοιχεία, που απασχόλησαν τους προπονητές των δύο ομάδων.

Η Λάρισα πέτυχε επτά τρίποντα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, γεγονός που τη βοήθησε να προηγηθεί με 36-33.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά μέχρι και τους 11 πόντους (49-38, στο 27ο λεπτό), αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους ισοφαρίζοντας 56-56 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Δώδεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ευστόχησε σε 3 βολές και μείωσε στον πόντο (62-61), στη συνέχεια οι παίκτες του Λυκογιάννη έβγαλαν και την άμυνα, κλέβοντας την μπάλα με τον Λοβ, που έκανε όμως λάθος πάσα και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να προηγηθεί με 3 (64-61) και να πάρει τη νίκη. Ο Γκρίφιν αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο και στον ελάχιστο χρόνο (2’’) που είχε μείνει για την τελευταία επίθεση.

Με το Δικέφαλο δεν αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Καμπερίδης και Τζος Κάρτερ.

Τους πόντους πέτυχαν οι Χριστοδούλου 1, Λοβ 9, Γκρίφιν 6, Καμαριανός 2, Ντι Λέο (2), Ρούμογλου, Καμπερίδης Γ. 9 (3), Τζόουνς 13, Τολιόπουλος 8, Γιάνκοβιτς 4 (1) και Ογκμπέιντε 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία