Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τσόλακ εναντίον Κούρτιτς

Δημοφιλή

Το βράδυ της Τρίτης στο Σπλιτ η Κροατία υποδέχεται τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ποιο είναι το… ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της αναμέτρησης; Το ότι ενδεχομένως να τεθούν αντίπαλοι ο Αντόνιο Τσόλακ (ο δανεισμός του στη Μάλμε ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο) και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του.

ΣΤΟ… ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Εχει και… προσωπικό κίνητρο στο Κόνφερενς Λιγκ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Με επτά νίκες σε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός «κυνηγά» να ξεπεράσει τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος με δέκα νίκες είναι ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Κι η σύνθεση του ομίλου του Δικεφάλου προσφέρεται για τον Λουτσέσκου ν’ ανέβει εκείνος στην πρώτη θέση.

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΛΑΣΕΙΣ

Με εξαίρεση την προπέρσινη περίοδο (σε παιχνίδι με τον Πανιώνιο χτύπησε στην ποδοκνημική κι έμεινε εκτός για δύο μήνες), ο Ελ Καντουρί ταλαιπωρείται από θλάσεις σε ετήσια βάση. Τη σεζόν 2017-18 είχε πάθει τη ζημιά στο Αγρίνιο (δύο μήνες εκτός), ενώ τη χρονιά του νταμπλ είχε υποστεί δύο θλάσεις, την πρώτη σε ματς με τον Αρη (ένα μήνα έξω) και τη δεύτερη με τη Λαμία στις 7 Απριλίου 2019, με συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αλλά και πέρσι η χρονιά είχε τελειώσει στις 25 Απριλίου σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

“ΜΕΤΡΗΣΑΝ” ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΙ ΕΥΡΩΠΗ

H παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης έκανε πιο εύκολη την μετακίνηση του Νίκα Νινούα στην κυπριακή ομάδα. Εκτός των άλλων, δεν θα λείψουν στον 22χρονο Γεωργιανό μεσοεπιθετικό και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, μια και η Ανόρθωση μετέχει στο δεύτερο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, μαζί με την Γκεντ, την Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη Φλόρα Tαλίν.

Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΪΣ

Mετά τη λήξη του αγώνα ρεβάνς στην Μπρατισλάβα μεταξύ της Σλόβαν και του Ολυμπιακού, ο 56χρονος προπονητής των γηπεδούχων, Βλαντιμίρ Βάις, είχε ρωτηθεί για το αν θα ήθελε να αντιμετωπίσει, μετά τον Ολυμπιακό, και τον ΠΑΟΚ. «Είμαι σίγουρος ότι θα κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ!» ήταν η απάντησή του, που, όπως αποδείχθηκε, ήταν και προφητική.

«ΚΥΠΡΙΟΣ» Ο ΖΑΪΡΟ

Μετά από μια τριετία παραμονής στη Χάιντουκ, ο Ζάιρο «κατηφόρισε» στη Κύπρο, όπου και θ’ αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια με την Πάφο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, απόκτημα από την Τρέντσιν πριν από έξι χρόνια, παρέμεινε στην Τούμπα μόνο τη σεζόν 2015-16, μια και δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (είχε παίξει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη Σερίφ Τιρασπόλ).

ΟΙ… ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-93) είχαν θητεύσει τρεις υφυπουργοί αθλητισμού (Πετραλιά, Παπαγεωργόπουλος, Μεϊμαράκης), αλλά επί Κυριάκου Μητσοτάκη πάει να βγάλει όλη τη θητεία ο Αυγενάκης. Εχει συμβεί κι άλλες φορές να μην αλλάζει πρόσωπο στη συγκεκριμένη θέση στη διάρκεια μιας κυβερνητικής περιόδου. Θυμίζουμε: Λιάνης 1993-1996, Φούρας 1996-2000, Ορφανός 2004-2007 και Ιωαννίδης 2007-2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία