Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι πρώτες εντυπώσεις

Δημοφιλή

Από τη Λάρισα και το παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα άνοιξε ο κύκλος των φιλικών για τον ΠΑΟΚ Mateco. To τελικό 64-61 υπέρ των γηπεδούχων ήταν μάλλον ένα από τα τελευταία στοιχεία, που απασχόλησαν τους προπονητές των δύο ομάδων.

Η Λάρισα πέτυχε επτά τρίποντα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, γεγονός που τη βοήθησε να προηγηθεί με 36-33.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά μέχρι και τους 11 πόντους (49-38, στο 27ο λεπτό), αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους ισοφαρίζοντας 56-56 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Δώδεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ευστόχησε σε 3 βολές και μείωσε στον πόντο (62-61), στη συνέχεια οι παίκτες του Λυκογιάννη έβγαλαν και την άμυνα, κλέβοντας την μπάλα με τον Λοβ, που έκανε όμως λάθος πάσα και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να προηγηθεί με 3 (64-61) και να πάρει τη νίκη. Ο Γκρίφιν αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο και στον ελάχιστο χρόνο (2’’) που είχε μείνει για την τελευταία επίθεση.

Με το Δικέφαλο δεν αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Καμπερίδης και Τζος Κάρτερ.

Τους πόντους πέτυχαν οι Χριστοδούλου 1, Λοβ 9, Γκρίφιν 6, Καμαριανός 2, Ντι Λέο (2), Ρούμογλου, Καμπερίδης Γ. 9 (3), Τζόουνς 13, Τολιόπουλος 8, Γιάνκοβιτς 4 (1) και Ογκμπέιντε 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με Οτο, Ντεσπόντοφ, Μπράντον βασικούς-οι έντεκα της Κλαμπ Μπριζ

Εγινε γνωστή η σύνθεση, με την οποία ο Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα του κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Τερματοφύλακας ο Κοτάρσκι,...

Στην ίδια κατηγορία