Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νίκη χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 18η και τελευταία για την κανονική διάρκεια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Σύρο τον τοπικό Φοίνικα, του οποίου και επικράτησε με 0-3, ωστόσο ο Δικέφαλος τερμάτισε στην τέταρτη θέση, καθώς ο Μίλωνας πήρε δύο σετ στου Ρέντη και κατέκτησε αυτός την τρίτη θέση.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο άσσους από Ντεν Ντρις και Λινάρδο πήρε προβάδισμα με 1-6, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει να έχει το προβάδισμα με 13-18 και έκανε εύκολα το 0-1 με 20-25. Εξαιρετικά ξεκίνησε και στο δεύτερο σετ ο Δικέφαλος παίρνοντας προβάδισμα με 5-9, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει ακόμη περισσότερο την διαφορά σε 13-20, για να κάνει εύκολα το 0-2 με 17-25.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ μάλιστα, οι Υπερπρωταθλητές Ελλάδος έμαθαν ότι ο Μίλωνας πήρε δύο σετ, στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, άρα και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον Παναθηναϊκό. Το τρίτο σετ σε αντίθεση με τα πρώτα δύο ήταν ντέρμπι, με τον Φοίνικα να παίρνει προβάδισμα με 13-10, με τον ΠΑΟΚ να απαντά άμεσα και να περνά μπροστά με 14-15 και 16-18. Με άσσο του Τρούχτσεβ ο Δικέφαλος έφτασε σε ματς-μπολ (21-24) και με επίθεση του Ντεν Ντρις, οι «ασπρόμαυροι» με 22-25 έκαναν το 0-3.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Άθλο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ: 0-3

Τα σετ: 20-25,  17-25, 22-25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ασύλληπτη ατομική επίδοση του Μπράντον Τόμας

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Όπως ανακοίνωσε η ερευνητική ομάδα εντός του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που ειδικεύεται στη στατιστική...

Στην ίδια κατηγορία