Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Τα εισιτήρια για ΑΕΛ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται την ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν πως από το πρωί της Τετάρτης (21/2), ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (21.02) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ για την εξ’ αναβολής 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.02.2024 15:00 στο γήπεδο «Α.Σ Μακεδονικός»

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
S €5
Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

Στις ηλεκτορνικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία