Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κάλεσε Μαρινάκη ο εισαγγελέας

Δημοφιλή

Μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιτίθεται κατά πάντων. Μεταξύ άλλων, όμως, ανέφερε πως: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό».

Η παραπάνω δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ειδικότερα, η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις το πρωί της Τρίτης (5/12). Η παρέμβαση αυτή ενδεχομένως να ανοίξει νέο κύκλο ποινικών ερευνών στα ενδότερα της Δικαιοσύνης στην οποία θα κληθεί να προσδώσει στοιχεία ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία