Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιοβάνοβιτς για Λουτσέσκου: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό από τότε που έχασε το κύπελλο»

Δημοφιλή

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα περί εύνοιας του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χαρακτηρίζοντας γελοία αυτή την τοποθέτηση. Πρόσθεσε δε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μανία με το «τριφύλλι» από τότε που έχασε το κύπελλο πριν δύο χρόνια.

Αναλυτικά: “Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό. Άρα ό,τι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία . Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού. Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο παρά με την πραγματικότητα. Γι΄ αυτό δεν τοποθετούμαι. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις. Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος . Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ειναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν».


Τελευταία νέα

Να «σπάσει» το μικρό σερί του Άρη ο ΠΑΟΚ

Στατιστικά στοιχεία ενόψει του αγώνα στου Χαριλάου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από...

Στην ίδια κατηγορία