Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Στεφανίδης

Δημοφιλή

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα (3/9) το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και ο Α.Σ. Ειδικότερα, ο Χρήστος Στεφανίδης θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» τη φετινή σεζόν μετά από εννιά χρόνια, που πέρασαν από την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» Α.Σ.:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Στεφανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 18/01/1993, ο Χρήστος Στεφανίδης αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 191cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή τη σεζόν 2009-10, δημιουργώντας από νεαρή ηλικία παραστάσεις τόσο από την Volley League, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Άρη, για να ακολουθήσει μία διετία στον ΠΑΟΚ (2012-14), στην πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».

Η τριετία 2014-17 τον βρήκε και πάλι με την φανέλα του Ηρακλή, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν (2017-18) στον Φοίνικα Σύρου.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον ΑΜΣ Νέστωρ, ενώ ακολούθησε μία τριετία (2019-22) στον Φίλιππο Βέροιας, παίζοντας για την ομάδα της Ημαθίας στην Volley League. Τη περσινή περίοδο (2022-23) αγωνίστηκε στον Άρη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Ως διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει κατακτήσει το 2012 το αργυρό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι φέτος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, η ομάδα να έχει υγεία, και να κάνουμε μία καλή αρχή!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρήστο!


Τελευταία νέα

Μπαίνει στη μάχη των τελικών ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία