Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Θέλει το αήττητο ο Κανάτας!

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο γυναικών του ΠΑΟΚ κατάκτησε το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού επικράτησε εντός έδρας επί της ΡΕΑ με 4-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, τονίζοντας πως προσωπικός του στόχος είναι η κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΡΕΑ, είναι ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο μας έβαλε δύσκολα και στις δύο αναμετρήσεις. Στον σημερινό αγώνα, ίσως η κόπωση των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο να έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε εμείς να σκοράρουμε τρία τέρματα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, είναι η δεύτερη χρονιά για μένα στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά τα συγχαρητήρια πάνε στις πρωταγωνίστριες οι οποίες είναι οι παίκτριες.

Ο στόχος της Διοίκησης του Δικεφάλου είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο προσωπικός μου στόχος αλλά και των παικτριών και της διοίκησης φυσικά, είναι η εξέλιξη των αθλητριών μας, η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστριών αλλά και το αήττητο. Επομένως πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια κίνητρα, για να κρατάμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Το κίνητρο για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια είναι η κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος, θα παλέψουμε για τη νίκη και στους δύο αγώνες».


Τελευταία νέα

«Απαντά» με έφεση ο ΠΑΟΚ

Βαρύ πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα έγιναν στο Game...

Στην ίδια κατηγορία