Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πέρασε από την Σκύδρα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αριστοτέλη Σκύδρας με 0-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, 3-6, το οποίο αύξησε κατακόρυφα στη συνέχεια, 5-12.

Παίζοντας σε υψηλό τέμπο, ο Δικέφαλος με Βαν Ντεν Ντρις ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά στα μέσα του σετ, 7-16, για να πάει στην τελική ευθεία μπροστά με εννέα, 12-21. Δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο ΠΑΟΚ με 16-25 έκανε το 0-1.

Ευκολότερο ήταν το έργο των παικτών του Μιλενκόσκι στο δεύτερο σετ. Με Βουλκίδη και Ράπτη να πιέζουν την υποδοχή του Αριστοτέλη, ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα, 3-8. Η συνέχεια στα μέσα του σετ ήταν ανάλογη, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί, 7-16. Μην αφήνοντας περιθώρια στον Αριστοτέλη να διεκδικήσει κάτι, το δεύτερο σετ κατέληξε και πάλι στον ΠΑΟΚ με 13-25.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του τρίτου σετ, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ από την αρχή, 5-5, μέχρι και σε προχωρημένο στάδιο, 11-11.

Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του και πήρε μία διαφορά, 13-17, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν, 18-18. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι σ’ εκείνο το σημείο κάλεσε τάιμ-άουτ, το οποίο λειτούργησε ευεργετικά, με τον Δικέφαλο να επιστρέφει από αυτό κάνοντας 0-3 σερί, 18-21. Επάνω σε αυτό το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ «έχτισε» την κυριαρχία του, παίρνοντας «καθαρή» νίκη με 0-3.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, το Σάββατο (18/2) απέναντι στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία