Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Πανουργιάς: «Πιθανότερο σενάριο η αναβολή»

Δημοφιλή

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε το πόσο δύσκολο φαίνεται να διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ λόγω της χιονόπτωσης. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Φθιώτιδας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε μάλιστα πως το πιθανότερο είναι να αναβληθεί η αναμέτρηση δεδομένου πως το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα.

Αρχικά ανέφερε:

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού. Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες».


Τελευταία νέα

Σύλληψη στην Κρήτη για δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 17 χρόνια

Την υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη μετά από 17 χρόνια φέρεται να εξιχνίασε η ΕΛΑΣ, προχωρώντας σε μία...

Στην ίδια κατηγορία