Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πανουργιάς: «Πιθανότερο σενάριο η αναβολή»

Δημοφιλή

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε το πόσο δύσκολο φαίνεται να διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ λόγω της χιονόπτωσης. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Φθιώτιδας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε μάλιστα πως το πιθανότερο είναι να αναβληθεί η αναμέτρηση δεδομένου πως το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα.

Αρχικά ανέφερε:

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού. Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες».


Τελευταία νέα

Η στιγμή της δικαίωσης για τον Σάστρε

Ήταν ένα μήνυμα γεμάτο πίκρα, απογοήτευση. Μόλις είχε μείνει εκτός αποστολής για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στον...

Στην ίδια κατηγορία