Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον «βούλιαξε» η Βουλιαγμένη

Δημοφιλή

Για την 14η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2), αντιμετώπισε την Βουλιαγμένη, από την οποίο και γνώρισε την ήττα με 12-8.

Οι γηπεδούχες αρχικά προηγήθηκαν με δύο τέρματα και η Πουστινίκοβα μείωσε σε 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου οι παίκτριες της Βουλιαγμένης είχαν διαμορφώσει το σκορ σε 4-1.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος ανέβασε το τέμπο του. Η Ηρώ Καρυπίδου απάντησε στο γκολ των γηπεδούχων και μείωσε σε 5-2, ενώ λίγο αργότερα η Πουστινίκοβα έκανε το 6-3. Στη συνέχεια Ακιλμπάγιεβα κάνοντας το 6-4 έκλεισε την ψαλίδα του σκορ στα δύο τέρματα. Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα το οι γηπεδούχες έκαναν το 7-4.

Με την ίδια «ταχύτητα» συνεχίστηκε και η τρίτη περίοδος. Η Πουστινίκοβα βρήκαν ξανά δίχτυα, κάνοντας με «διπλό χτύπημα» το 9-6, ενώ αμέσως μετά η Μελίνα Καρυπίδου έκανε το 9-7. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε με τις γηπεδούχες να είναι μπροστά με 10-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο έπεσε ο ρυθμό και των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχες με δύο συνεχόμενα τέρματα έκαναν το 12-7 και η Πουστινίκοβα με το πέμπτο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 12-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι τον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 3-3, 2-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Σύκα-Λεριώτη,  Μπίκου, Πουστινίκοβα 5, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα , Καρυπίδου Η. 1.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία