Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τον «βούλιαξε» η Βουλιαγμένη

Δημοφιλή

Για την 14η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2), αντιμετώπισε την Βουλιαγμένη, από την οποίο και γνώρισε την ήττα με 12-8.

Οι γηπεδούχες αρχικά προηγήθηκαν με δύο τέρματα και η Πουστινίκοβα μείωσε σε 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου οι παίκτριες της Βουλιαγμένης είχαν διαμορφώσει το σκορ σε 4-1.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος ανέβασε το τέμπο του. Η Ηρώ Καρυπίδου απάντησε στο γκολ των γηπεδούχων και μείωσε σε 5-2, ενώ λίγο αργότερα η Πουστινίκοβα έκανε το 6-3. Στη συνέχεια Ακιλμπάγιεβα κάνοντας το 6-4 έκλεισε την ψαλίδα του σκορ στα δύο τέρματα. Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα το οι γηπεδούχες έκαναν το 7-4.

Με την ίδια «ταχύτητα» συνεχίστηκε και η τρίτη περίοδος. Η Πουστινίκοβα βρήκαν ξανά δίχτυα, κάνοντας με «διπλό χτύπημα» το 9-6, ενώ αμέσως μετά η Μελίνα Καρυπίδου έκανε το 9-7. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε με τις γηπεδούχες να είναι μπροστά με 10-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο έπεσε ο ρυθμό και των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχες με δύο συνεχόμενα τέρματα έκαναν το 12-7 και η Πουστινίκοβα με το πέμπτο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 12-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι τον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 3-3, 2-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Σύκα-Λεριώτη,  Μπίκου, Πουστινίκοβα 5, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα , Καρυπίδου Η. 1.


Τελευταία νέα

Οριστικό: Μένει Λεβερκούζεν ο Αλόνσο

Ο Ισπανός τεχνικός, Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Λεβερκούζεν και ότι δεν θα πάει...

Στην ίδια κατηγορία