Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο κανονικός Νέλσον

Δημοφιλή

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν βλέπει κανείς τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και φαίνεται ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Το γκρουπ εξελίσσεται, βρίσκεται καλύτερα στο γήπεδο, παράγει πολύ πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο κι αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες.

Την εκτυφλωτική λάμψη του Γιάννη Κωνσταντέλια σε ρόλο δημιουργού και την άνοδο του Νέλσον Ολιβέιρα σε ρόλο εκτελεστή.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας, ανασφάλειας, φόβου, ο Πορτογάλος πατάει γερά στα πόδια του, έβγαλε από το κεφάλι του όλες τις μαύρε σκέψεις και «γράφει» σε κάθε ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε πάλι οντότητα στην θέση του σέντερ-φορ, με τον Νέλσον να σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά το κυριότερο: να δείχνει πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους συμπαίκτες.

Προς το παρόν δείχνει πως αντέχει να το κάνει περίπου για 70 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, είναι τα λεπτά που ο Δικέφαλος θα πρέπει να καθαρίζει τα ματς, για να είναι πιο ξέγνοιαστος στο φινάλε.

Με έναν κανονικό Ολιβέιρα μπροστά, ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα στο γήπεδο…


Τελευταία νέα

Από τη Νιγηρία στη Θεσσαλονίκη μόνο για τον Εκόνγκ

Μπορεί ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποκατασταθεί...

Στην ίδια κατηγορία