Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… δέσιμο και η πώληση του Κρίστινσον

Δημοφιλή

Σε καλό κλίμα ξεκίνησαν οι συζητήσεις της ΑΕΛ με τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Ισλανδού τερματοφύλακα με την θεσσαλική ομάδα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και σφοδρή επιθυμία του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί», Αλέξη Κούγια, αποτελεί το… δέσιμο του Κρίστινσον στον Κάμπο.

Στην πρώτη συνάντηση που υπήρξε στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου στην Αθήνα με τους εκπροσώπους του 30χρονου παίκτη, διαπιστώθηκε πως και οι δύο πλευρές θα ήθελαν να πάνε μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό βεβαίως, είναι να κλείσει άμεσα μια μικρή οφειλή που υπάρχει στον παίκτη από τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν. Λεπτομέρεια, αλλά σημαντική για την εξέλιξη των συζήτησης που έχει ξεκινήσει.

Αν τώρα για τον οποιονδήποτε λόγο διαπιστωθεί πως οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν, τότε η πώληση του Κρίστινσον στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου μάλλον θα είναι μονόδρομος.

Και όχι και τόσο δύσκολη υπόθεση λέμε εμείς, δεδομένου πως υπάρχουν κλαμπ από την Τουρκία (Καϊσέρισπορ) κι από άλλες χώρες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του Ισλανδού με τα γάντια της ΑΕΛ.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ

Τρομερή αδυναμία στη ρουλέτα έχει ξένος πρωτοκλασάτος (σουπερλιγκάτος) παίκτης. Τόσο μεγάλη που τον πήραν χαμπάρι στην ομάδα του και ψάχνουν τρόπο να του δώσουν τη ρουλέτα και τα παπούτσια στο χέρι!

*Δεν βιάζεται ο Αλαφούζος να επιλέξει τον «αντι – Νταμπίζα», ή αλλιώς τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Εσχάτως πάντως, κυκλοφόρησε πως μεταξύ άλλων υποψηφίων ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» εξετάζει και την περίπτωση ενός παλαίμαχου ξένου παίκτη με προϋπηρεσία στην ομάδα του «τριφυλλιού».

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΦΡΕΙΤΑΣ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι επισκέψεις του agent Σάντσο Φρέιτας στο Φάληρο. Ο Πορτογάλος εκπρόσωπος του Πέδρο Μαρτίνς, παρακολούθησε δια ζώσης (και) το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως έγινε κουβέντα για το «καυτό» θέμα του νέου συμβολαίου του κόουτς της πειραϊκής ομάδας.

*Δεν βιάζεται ο Σάββας Παντελίδης για την επιστροφή στους πάγκους, έπειτα από το διαζύγιο με τον Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Πειραιώτης κόουτς έχει ήδη ρίξει άκυρο στη Λαμία και σε μια κυπριακή ομάδα, ενώ χωρίς να απορρίπτει δεν… τρελαίνεται για την προοπτική συνεργασίας με τον Ατρόμητο. Κι αυτό, γιατί κάτι περιμένει. Κάτι καλό που έτσι και γίνει, θα τον επαναφέρει στους πάγκους με τον τρόπο και την ομάδα που ο ίδιος βάζει σε προτεραιότητα σε αυτό το τάιμινγκ της καριέρας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε επίπεδα… limit up κινείται η μετοχή του Κώστα Τσιμίκα. Ο 23χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και οι πολύ καλές εμφανίσεις του κάθε άλλο παρά απαρατήρητες περνούν εκτός συνόρων. Μια φορά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φροντίσει να στείλουν το μήνυμα στις αγορές πως δεν πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουν για προτάσεις που θα αφορούν τον διεθνή αμυντικό και θα κυμαίνονται κάτω από 12 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΕΚ

Εκτός από τις μεταγραφές και τις… περήφανες πωλήσεις, στο μυαλό του Ίλια Ίβιτς υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις εν όψει Ιανουαρίου. Στο ρόστερ της ΑΕΚ κυκλοφορούν παίκτες που δεν καλύπτουν τα αγωνιστικά «θέλω» των «κιτρινόμαυρων» για την παραμονή τους στα Σπάτα και θα γίνουν συζητήσεις μαζί τους προκειμένου να περάσουν την πόρτα της εξόδου. Κάτι που δεν θα είναι εύκολο να συμβεί, δεδομένου πως οι αποζημιώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελούν πάντα «αγκάθι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Τσαλακώθηκε» η σχέση του Νίκου Νταμπίζα με τον Κώστα Κωνστάντο, έπειτα από την αιφνίδια αποχώρηση του πρώτου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό; Έτσι ψιθυρίζεται τελευταία και προκαλεί εντύπωση, δεδομένου πως ο «Ντάμπι» είναι αυτός που έφερε τον Κωνστάντο στην ομάδα του «τριφυλλιού», διατηρώντας πολύχρονη φιλία και κάνοντας κολλητή παρέα μαζί του.

ΒΟΛΟΣ

Κλέβει καρδιές ο Χοακίν Τόρες στο Βόλο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετράει 4 γκολ σε 4 παιχνίδια με την ομάδα της Μανγησίας και μάλιστα έχει σημειώσει κάποια τέρματα που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα κορυφαία του φετινού πρωταθλήματος. Ο 22χρονος παίκτης τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Νιούελς, αποτελεί ανακάλυψη του σκάουτινγκ των Θεσσαλών και προσωπικά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Τάκη Γιαννόπουλου, το μάτι του οποίου εμπιστεύεται τυφλά ο Αχιλλέας Μπέος.

ΞΑΝΘΗ

Κάποια πράγματα γίνονται και δεν γράφονται στην ώρα τους. Κι ένα από αυτά είναι το καλοκαιρινό ενδιαφέρον δύο ομάδων του εξωτερικού για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης αφού το «ζύγισε» καλά αποφάσισε να συνεχίσει αμετάθετος στο σύλλογο της Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία