Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα με το… δεξί

Δημοφιλή

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην πρεμιέρα την ΑΕΛ με 2-0.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Δικέφαλος  έχει την πρωτοβουλία, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών συνθηκών, με την ΑΕΛ να είχε παθητικό ρόλο.

Η πρώτη φάση της αναμέτρησης έγινε στο 19′, η Χαλατσογιάννη με κλέψιμο από το κέντρο και με ωραία ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή και έσπασε την μπάλα στην Βαρδαλή, η οποία προσπάθησε να κρεμάσει την τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά εκείνη μπλόκαρε την μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα, η Μήτκου έκανε σέντρα από τα αριστερά και βρήκε την Γιαννακά μέσα στην περιοχή, η οποία απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, με την τερματοφύλακα τους να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30΄, με την Μήτκου να κάνει μία σέντρα από τα αριστερά, την Γιαννακά να βρίσκεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να κάνει το 1-0 .

Λίγο αργότερα, στο 36΄ Δικέφαλος πραγματοποίησε μία αναγκαστική αλλαγή, με την Σαββίδου να παραχωρεί την θέση της στην Μπασούρη.

Ένας ακόμη ωραίος συνδυασμός από τις «ασπρόμαυρες» στο 40΄ μεταξύ των Βαρδαλή, Καλέση και Ακίντα, με την τελευταία να υποδέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά να σουτάρει ψηλά.

Στο 45΄ ο διαιτητής δεν καταλόγισε ξεκάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ μετά από ανατροπή της Γιαννακά μέσα στην περιοχή.

Στο επόμενο λεπτό, η Μήτκου μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε την Χαλατσογιάννη, η οποία έστειλε την μπάλα άουτ, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0.

Στην επανέναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός  που είχε την πρώτη ευκαιρία, με την Μπασούρη στο 51΄ να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη απείλησε με επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή και η τερματοφύλακας της ΑΕΛ έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 57΄ οι φιλοξενούμενες έμειναν με 10 παίκτριες και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε η Βαρδαλή και ευστοχώντας στο πέναλτι έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο.

Στο 60΄ η Μήτκου με ακόμα μία σέντρα ακριβείας βρήκε την Γκούνη, η οποία στην συνέχεια έκανε κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε για λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά μετά, η Μήτκου έκανε ένα μακρινό σουτ, το οποίο μπλόκαρε η τερματοφύλακας των αντιπάλων.

Στο 70’ η Γκορνέλα έδωσε την θέση της στην Γιοβάνη. Η Βαρδαλή πήγε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 76’ με σουτ μέσα από την περιοχή, με την τερματοφύλακα της ΑΕΛ να πραγματοποιεί μία δύσκολη επέμβαση.

Στο 86′, η Μήτκου βρήκε με σέντρα την Γιαννακά, αυτή με την σειρά της έκανε μία κεφαλιά με πλάτη στην εστία, η οποία μπλοκαρίστηκε από την τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη μία επίθεση, με επικίνδυνη σέντρα της Μήτκου, η Καστανού έκανε προβολή μέσα από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας, η οποία όμως κατέληξε άουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δικέφαλος απείλησε για τελευταία φορά, με την Γιαννακά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 και τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με το… δεξί την σεζόν.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (80’ Τουρετζόγλου), Σαββίδου (36΄ Μπασούρη), Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (70’ Γιοβάνη), Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα (80’ Καστανού).


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία