Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τσιακμάς: «Να είμαι κάθε φορά πιο έτοιμος»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, αφού σήμερα (20/11) επικράτησε επί του Προμηθέα με 97-92 στο Παλατάκι, για την 6η αγωνιστικής της Basket League.

Ο μπασκετμπολίστας του Δικεφάλου. Νίκος Τσιακμάς, σχολίασε τη νίκη, αλλά και τη σπουδαία εμφάνιση του ίδιου στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ήταν καλοί στο περιφερειακό σουτ. Δουλέψουμε πολύ όλη την εβδομάδα, αν και δεν ήμασταν καλή στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στόχος να κρατήσουμε την έδρα μας όσο πιο αλώβητη γίνεται.

Όταν υπέγραψα, ήξερα ότι ερχόμουν σε μια καλή ομάδα. Εγώ ήρθα για να κάνω τη δουλειά μας. Σήμερα βοήθησα εγώ, άλλες φορές βοηθούν άλλοι. Όλοι είναι δίπλα μας. Έχουμε αποκλειστικά το μυαλό μας στο μπάσκετ και να βοηθάμε τον ΠΑΟΚ.

Είναι ένα μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ για εμένα. Με βοηθάνε όλοι, όλα τα παιδιά έμπειρα και μη στην προπόνηση. Στόχος είναι να είμαι κάθε φορά πιο έτοιμος.

Πάντα πρέπει να ξεκινάω από την άμυνα, να βοηθάω εκεί και ας τα… βάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Η αυτοπεποίθηση χρίζεται με τις νίκες. Δεν σκεφτόμαστε μακριά, γιατί κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο. Δεν περισσεύει κανένας στο ρόστερ. Όσο είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

 


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ, ο Μουργκ και τα… ελληνικά! (video)

Ο Στέφαν Σβαμπ και ο Τόμας Μουργκ αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020 με τη φετινή σεζόν...

Στην ίδια κατηγορία