Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα του Σάστρε (pic)

Δημοφιλή

Ο πρώτος γύρος της Super Legue ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες ξεκουράζονται και ετοιμάζονται για τις μίνι-προετοιμασίες τους, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ο Ζόαν Σάστρε αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ επίσημα το καλοκαίρι, μετά τον αρχικό εξάμηνο δανεισμό του από την Μαγιόρκα. Ο Ισπανός αμυντικός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την σεζόν και έχασε την θέση του, από τον πολύ ανεβασμένο Λευτέρη Λύρατζη.

Πλέον, ο Σάστρε άρχισε να βρίσκει και πάλι τον εαυτό του στα τελευταία παιχνίδια και με την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός ανάμεσα στους δύο παίκτες για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, και αυτό είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει σε μια ομάδα.

Ο Ζόαν Σάστρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα παιχνίδια που έπαιξε, με την λεζάντα να αναφέρει στα hashtag: «Ποτέ μην τα παρατάς».

Δείτε παρακάτω το post του Ισπανού μπακ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Sastre (@joan2sastre)


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία