Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πολυτιμότερος με τον Βόλο ο Αντρίγια!

Δημοφιλή

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποφάσισε. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, στη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας για την 13η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Όμορφο κι ουσιαστικό ποδόσφαιρο και τρεις βαθμοί κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας, με το τελικό 3-0 να περιγράφει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Εκ των πρωταγωνιστών ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του κι ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Mundial του Κατάρ, έδωσε μία παράσταση στο κοινό της Τούμπας. Έτρεξε αμέτρητα πολύ, βοήθησε σε όλες τις γραμμές, ενώ σημείωσε ένα από τα γκολ της σεζόν με ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Zile συγκέντρωσε το 62,69% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Mr. Breeze ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι και συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει το τρίποντο. Έβγαλε μία κάθετη στον Ντόουγκλας , ο οποίος κέρδισε το πέναλτι για το 1-0, ενώ κέρδισε ο ίδιος το πέναλτι για το 3-0».

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του Σάστρε (pic)
Επόμενο άρθροΑποσύρεται ο Μάτος;


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία