Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Έχει σφυρίξει ξανά τον ΠΑΟΚ ο Στεφάνσκι (video)

Δημοφιλή

Ο 45χρονος Ντάνιελ Στεφάνσκι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το κυριακάτικο (30/10) ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όντας ο πρώτος Πολωνός ρέφερι που επιλέγεται για αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Στεφάνσκι το καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα 0-4, ενώ πριν δυο χρόνια ήταν διαιτητής σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ, στο 4-1 επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την φάση των ομίλων του Europa League. Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2020 όταν ο Δικέφαλος του Πάμπλο Γκαρσία είχε μείνει πίσω στο σκορ, αλλά με τέσσερα γκολ στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφθασε σε επική ανατροπή και συνέτριψε τους Ολλανδούς. Σκόρερ ήταν ο Σβαμπ, ο Τζόλης και δυο φορές ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71′ Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81′ Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (84′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46′ Τζόλης), Τσόλακ (46′ Σβιντέρσκι).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ (83′ Λεντέζμα), Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας (58′ Μαντουέκε), Ροσάριο (46′ Φάιν), Γκέτσε (83′ Σαϊμπαρί), Ιχάταρεν (58′ Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

ΓΚΟΛ: 47′ Σβαμπ, 56′, 66′ Ζίβκοβιτς, 58′ Τζόλης / 21′ πεν. Ζάχαβι

ΚΑΡΤΕΣ: 18′ Ντούγκλας, 20′ Σβαμπ / 77′ Σανγκαρέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάμιαν Στεφάνσκι (Πολωνία)

ΒΟΗΘΟΙ: Μάρτσιν Μπόνιεκ (Πολωνία), Ντάβιντ Γκόλις (Πολωνία)


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία