Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ξεχωρίζει ο Τιάγκο Ντάντας

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε ένας πρώτος «κύκλος» στην Super League, μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές το πρωτάθλημα διακόπτεται, λόγω των Εθνικών ομάδων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διεθνών παικτών. Το πρώτο δείγμα από τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και τους διακριθέντες μέχρι τώρα στη σεζόν έχει βγει. Ο Τιάγκο Ντάντας ξεχωρίζει στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, τόσο γιατί βλέπει τους ανοιχτούς χώρους στο γήπεδο, όσο και για την ικανότητά του να βρίσκει σωστά τους συμπαίκτες του με πάσες.

Η στατιστική της Super League δεν κάνει λάθος. Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος είναι πρώτος σε πάσες-κλειδιά στο πρωτάθλημα, μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, έχοντας 56! Ο Ντάντας έχει πολύ περισσότερες από τον επόμενο παίκτη του ΠΑΟΚ στη σχετική κατηγορία, ο οποίος είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς, με 33 πάσες.

Όσον αφορά τη λίστα των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων στη συγκεκριμένη κατηγορία, στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι Χουάνγκ Ιν Μπέομ (53) και Γιαν Εμβιλά (46) αντίστοιχα. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Μάνου Γκαρθία (44) και Ντιουσέ Ασάν (44). Αναμφίβολα, η παρουσία του Ντάντας στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με τον 21χρονο να κλέβει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


Τελευταία νέα

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή...

Στην ίδια κατηγορία