Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το δώρο του Λουτσέσκου και ανησυχία για Νάσμπεργκ

Δημοφιλή

Ενώ υπήρχε προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση τελικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ρεπό. Από την άλλη ο Ιβάν Νέσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Αν η απόδοση και η αποτελεσματικότητά τους ήταν η προσδοκώμενη, η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση θα ακυρωνόταν. Όπως κι έγινε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Την Πέμπτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο...

Στην ίδια κατηγορία