Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ περισσότερο δυνατός από ποτέ!» (pic)

Δημοφιλή

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (10/8) από την ημέρα που Ιβάν Σαββίδης μπήκε και επίσημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας να αλλάξει τις τύχες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν βοήθησε μόνο στην αλλαγή στάτους του Δικεφάλου στο ποδόσφαιρο, αλλά έδωσε τη στήριξη του σε όλα τα τμήματα, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να στέλνει το δικό της μήνυμα για τη επέτειο των δέκα ετών.

Σε αυτό αναφέρει:

«Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και την μεταμόρφωσε. Ήρθαν και πάλι τίτλοι, πρωταθλήματα και Κύπελλα και ο ΠΑΟΚ, περισσότερος δυνατός από ποτέ, ανταποκρίθηκε σε όλες τις προκλήσεις που βρήκε μπροστά του. Μεγάλωσε ακόμη περισσότερο ως σύλλογος.

Μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα όμως, ο Ιβάν Σαββίδης στήριξε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Και φυσικά το μπάσκετ. Ήταν δίπλα μας σε πολύ δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστούμε.

Ευχή όλων μας, ο ευεργέτης όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, γιγαντώνοντας ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ!».

Δείτε παρακάτω το post:


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία